9. kolo FC VELKÉ MEZIŘÍČÍ "B" : FK ŽELEZÁRNY ŠTĚPÁNOV : 0:1 (0:0)

05.10.2013 11:14

Do první nebezpečné šance se už ve 4. minutě dostal Kutnyk, který z ostrého úhlu pálil těsně vedle levé tyče. Krátce nato posadil Kutnyk centr na hlavu Haraptsa, jenž nechal vyniknout Jíchu, který míč vytáhl na tyč. Do úniku posléze vyslal Kafka Berana, ale jeho kontr zlikvidoval gólman Bureš. Rychlý fotbal pokračoval. Kameníkův pokus vyrazil Bureš, k dorážce se dostal Bradáč, jenže ten pálil jen Bureše. Po čtvrt hodině spálili gólovky Vrzal s Haraptsem. Branka nepadla ani po souhře Kafky s Liškou, jehož rána těsně minula cíl. Ve druhé půli střílel po brejku do boční sítě Beran. V 64. minutě se už jedna z laviček dočkala. Kovalchuk vyslal vpřed Haraptsa, před ním balon zachytil Jícha, jenže míč mu nešťastně vypadl a ukrajinský střelec se z úhlu nemýlil. V závěru Neudecker nabídl zvýšení Haraptsovi, ale ten orazítkoval jen tyč a dorážející Šikula místo jednoduchého gólu trefil pouze dobíhajícího Halámka, který se blýskl skvělým obraným zákrokem.

Gól: 64. Haraptso.
Rozhodčí: Zadina Petr
ŽK: 4:3.
Diváci: 40.
Poločas: 0:0.

V. Meziříčí B: Jícha Netolický, Halámek, D. Polák, Kafka Kameník (58. Ráček), Caha, Vítek (87. Kuřátko), Bradáč Beran (77. Štefka), Liška.

Štěpánov: Bureš Císař, Buček, Plíhal, Sedláček Kovalchuk, Vrzal (89. Vávra), Haraptso (81. Jakub Veselský), Kutnyk Jan Veselský (46. Šikula), Neudecker.