3. kolo FK ŽELEZÁRNY ŠTĚPÁNOV : SFK VRCHOVINA "B" / 1:0 (0:0)

24.08.2013 15:12

Ve Štěpánově si diváci přišli na kvalitní fotbal, který je musel bavit. Dlouho mu však scházelo gólové koření. V úvodních deseti minutách jejich představy naplňovali lepší domácí. Poté ovšem převzala iniciativu Vrchovina a až do přestávky měla víc ze hry.
Vstup do druhé půle opět patřil Štěpánovu, na jeho střelcích si ale s neuvěřitelnou lehkostí smlsával brankář Michálek. Štěpánov se dočkal kýžené branky až v samém závěru. Po levé straně potáhl míč Neudecker a balon uklidil do sítě jako Miroslav Plíhal. Remízový zmar vystřídala vítězná euforie. „Dlouho jsme se proti vynikajícímu Michálkovi nemohli prosadit. Ale bojovalo se, tak to má být. Vrchovina se ukázala jako velmi těžký soupeř," řekl Deníku domácí trenér Ivo Jílek.


Gól: 90. Plíhal Miroslav
Rozhodčí: Jahoda Jaroslav
ŽK: 1:3
Diváci: 150
Poločas: 0:0

Štěpánov: Hlavoněk Jan – Císař Vít, Buček Jan (75. Veselský Jan), Plíhal Miroslav, Sedláček Václav – Kovalchuk Volodymyr, Vrzal Miloš,
Neudecker Michal, Kutnyk Vitalij – Šikula Jan, Haraptso Andriy
na střídání připravení: Ludvík Jan, Vávra Vladimír
 

Vrchovina B: Michálek – Mrkos, Horňas, V. Fagula, Dvořáček – Blažíček, Trojánek (53. Marshall), Bárta, Polnický – Petr Sodomka (87. Kršek), Buřval (84. Košík)