11. KOLO FK ŽELEZÁRNY ŠTĚPÁNOV : SOKOL HERÁLECE / 3:0 (1:0)

20.10.2012 18:12

Ve Štěpánově se hrál vyrovnaný fotbal. Domácí mužstvo do zápasu vstupovalo v pozici jasného favorita, ale svou úlohu proti v poslední době se trápícímu soupeři vůbec nezvládlo. „Hosté nás překvapili svou agresivitou, s níž jsme měli velké problémy," přiznal domácí trenér Jílek. Naštěstí pro Štěpánovské hned v úvodu chyboval brankář Tichý a Šikula poslal domácí tým záhy do vedení.
I po přestávce se čekalo na první gól jen čtyři minuty. A opět padl do hostující sítě. Vrzal zatáhl míč po straně, předložil ho Haraptsovi na penaltu a ten už se nemýlil. Naopak střelcům Herálce nebylo souzeno, a tak po totožné akci dvojice Vrzal, Haraptso skončil zápas nezaslouženým výsledkem 3:0. „Za dnešní výkon musím vyzdvihnout brankáře Hlavoňka, který nás několikrát podržel," uvedl kouč Ivo Jílek.

 

Góly: 4. Jan Šikula, 49. a 80. Andriy Haraptso.

Rozhodčí: Jurka. ŽK: 2:1. Diváci: 120. Poločas: 1:0.

Štěpánov: Jan Hlavoněk, Lukáš Macinský, Jiří Kroupa (68. Jan Macinský), Jakub Veselský, Václav Sedláček, Volodymyr Kovalchuk, Miloš Vrzal, Andriy Haraptso, Pavel Bartoněk (63. Jan Buček), Jan Šikula, Michal Neudecker.

Herálec (ZR): Tichý, Uchytil, M. Ptaszek, Černý, Škorpík, Skála, J. Ptaszek, Hamák, Okurka, Teplý (61. Ptáček), Suchý.