5. KOLO FK ŽELEZÁRNY ŠTĚPÁNOV "A" : PŘIBYSLAV / 0:5

08.09.2012 11:15

Přibyslav ve Štěpánově poprvé nasadila gólmana Syberu a ten se hned zkraje atraktivního utkání měl co ohánět. O chvíli později našel hostující kapitán Krčál Bubna, který své sólo nadvakrát zakončil. Štěpánov se nadále prezentoval velmi dobrým technickým fotbalem, individuálně byl lepší, ale propracovaná defenziva Přibyslavi domácí do ničeho nepouštěla. Přesto měl Sybera ve 22. minutě po standardní situaci plné ruce práce, aby nekapituloval. Kombinační hra naopak platila na Štěpánovské. Z pětadvacetimetrů napřáhl Krčál, míč těsně před brankářem skočil a bylo to 0:2.
Po hodině využil Krčálovu nabídku ve skluzu střílející Buben a stejný hráč dokonal vzápětí hattrick, když mu balon na zlatém podnose připravil aktivní Pochop. Domácí debakl uzavřel po chybné rozehrávce brankáře s obráncem Krčál. Štěpánov se nedočkal ani čestného úspěchu, protože v nastavení pálil jen do břevna.
„Odehráli jsme smolný zápas, ve kterém nás soupeř za každou chybu potrestal. Utkání bylo jinak vyrovnané, ale rozhodují góly. Přibyslav proto vyhrála zaslouženě," uznal trenér Ivo Jílek.

Góly: 13., 60. a 65. Buben, 35. a 86. Krčál. Rozhodčí: Jílek. ŽK: 1:0. Diváci: 80. Poločas: 0:2.

Štěpánov: Hlavoněk – Kroupa, Jakub Veselský (70. J. Macinský), Sedláček, Kutnyk – Kovalchuk, M. Vrzal, Haraptso, Neudecker – Šikula, Ludvík (79. Jan Veselský).