2. KOLO HFK TŘEBÍČ "B" : FK ŽELEZÁRNY ŠTĚPÁNOV "A" / 3:1

19.08.2012 10:05

Od začátku se hrál vyrovnaný fotbal bez výraznější šance na obou stranách. K vážnějšímu ohrožení branky došlo až v závěru poločasu, kdy nejprve z trestného kopu protáhl hostujícího brankáře Hlavinka Martin Chalupa. Skóre se poprvé měnilo až ve 37. minutě, kdy po centru zprava poslal Třebíč do vedení Kostelecký. Hosté odpověděli gólem do šatny, kdy z trestného kopu od autové čáry přesnou trefou na přední tyč nachytal Němce kapitán Vrzal.

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první. Rozdíl byl jen v tom, že v 57. minutě prošel přes dva bránící hráče Válek a střelou k tyči vrátil domácím vedení. Po hodině hry Třebíčští předvedli pohlednou kombinaci, kdy se míč svezl po ose Ustohal Martin Malý Hruška a posledně jmenovaný stanovil na konečných 3:1. Hostitele si výsledek už pohlídali.

 

Góly: 37. Kostelecký, 57. Válek, 64. Hruška 45. Vrzal. Rozhodčí: Kalina. ŽK: 0:2. Diváci: 50. Poločas: 1:1. Štěpánov: Hlavoněk Císař, Sedláček, Macinský (81. Buček), Veselský Vrzal, Kovalchuk, Kutnyk, Neudecker (36. Bartoněk) Haraptso, Šikula.