2. kolo FK ŽELEZÁRNY ŠTĚPÁNOV : ŽELETAVA / 0:2 (0:2)

16.08.2014 10:06

Štěpánov odehrál smolný zápas. Většinu času držel míč na kopačkách, ale jeho produktivita byla stejně jako v minulém zápase nulová. Hosté poprvé zahrozili ve 12. minutě a hned skórovali. Po brejku z pravé strany dostal přihrávku Simandl a střelou k tyči poslal svůj tým do vedení. Štěpánov si poté vypracoval několik šancí, všemi ale pohrdl a ještě do přestávky za to pykal. Další brejk dotáhl do zdárného konce Tomáš Vrbka – 0:2.
Ve druhém poločase se hrálo převážně na želetavské straně hřiště, platonický tlak domácích vyústil v dobrou šanci Haraptsa, branka však byla pro domácí střelce podruhé za sebou zakletá. „Není to nic příjemného. Máme za sebou dva domácí zápasy bez vstřelené branky a bez bodu. Jde o velmi špatný vstup do soutěže,“ uvědomoval si trenér Štěpánova Ivo Jílek a dodal: „Teď jedeme do Žďáru, který je na tom stejně jako my, uspět bude těžké, ale doufám, že už se to konečně otočí.“

Góly: 12. T. Simandl, 41. T. Vrbka.
Rozhodčí: Staněk.
ŽK: 1:1.
Diváci: 50.
Poločas: 0:2.
Štěpánov: Sára – Císař, Buček, Sedláček, Kovalchuk – Vrzal, Haraptso, Kutnyk, Šikula – Tichý (76. Jan Veselský), Neudecker (46. Jaroš).