17. KOLO FK ŽELEZÁRNY ŠTĚPÁNOV - SOKOL KŘOVÍ "A" / 0:1 (0:0)

14.04.2013 09:39

Na umělé trávě ve Žďáře se hrálo prvních dvacet minut podle očekávaného scénáře. Domácí Štěpánov byl lepším týmem a dostával se do šancí. První ostré jarní utkání hostů přineslo částečný obrat po zranění Kalvody. „Po příchodu Koudelky se hra vyrovnala, míč jsme ale měli pod kontrolou většinou my," řekl po zápase trenér Štěpánova Ivo Jílek.

Jeho celek zaskočila ojedinělá střela z 50. minuty. Karaffa se opřel do míče, a ten zaplul až do sítě. Gól domácí zaskočil, přesto nesložili zbraně. Překonat bezchybného Sáru však nebylo ve štěpánovských silách. Když už se to podařilo, trefil Haraptso z přímého kopu tyč. Stejný hráč si vybral smůlu i o několik minut později, když napálil břevno. „Dnes vyhrál šťastnější tým. Křoví nebylo lepší, bohužel se hraje na góly a my jsme je nebyli schopní dát," kroutil hlavou Ivo Jílek.

 

Gól: 50. Karaffa
Rozhodčí: Stratený Michal
Štěpánov: Hlavoněk, Neudecker, O. Hrubeš (63. Buček), Plíhal, Jakub Veselský (81. Jan Veselský), V. Sedláček, Vrzal, Haraptso, Kovalchuk, Kutnyk, Šikula
Křoví: Sára, Bršťák, M. Němec (86. Kvasnica), L. Němec, Pekárek, Šustáček, Roštínský, Bartošek, Kalina, Karaffa, Kalvoda (15. Koudelka)