13. KOLO FK ŽELEZÁRNY ŠTĚPÁNOV : FC ŽĎAS N. S. "B" / 3:0 (1:0)

04.11.2012 13:58

Derby začal lépe Žďár, ale ve velké šanci branku nedal. Na druhé straně utekl obraně Šikula, byl faulován Machatkou a ten uviděl už v 6. minutě červenou kartu. Hráči Žďasu se zatáhli a jejich dobře organizovaná obrana činila lídrovi I. A třídy obrovské potíže. K ojedinělému ohrožení se dostal Haraptso, který trefil z přímého kopu tyč. Štěpánov udeřil až před odchodem do kabin. Křižný balon Haraptsa zpracoval Vrzal, našel před prázdnou brankou Jakuba Veselského, pro kterého už skórovat nebylo žádným problémem. „Vyloučení nám moc neprospělo, nehráli jsme dobře. V kabině byla pořádná bouřka," poznamenal domácí trenér Jílek. „Po přestávce jsme se výrazně zlepšili a za ten výkon jsme si vyhrát zasloužili. Chtěl bych ale vyzdvihnout brankáře Žďáru, který nám ve druhé půli zlikvidoval hned několik šancí," pochválil Hajného Ivo Jílek, přestože byl na dva slepené góly Vrzala s Haraptsem krátký.

 

Góly: 45. Jakub Veselský, 70. Miloš Vrzal, 71. Andriy Haraptso.

Rozhodčí: Kalina.

ŽK: 2:2.

ČK: 0:1 (6. Machatka).

 

Sestavy:

Štěpánov: Jan Hlavoněk,  Lukáš Macinský, Jiří Kroupa, Jakub Veselský, Václav Sedláček, Volodymyr Kovalchuk, Miloš Vrzal, Andriy Haraptso, Vitalij Kutnyk (9. Jan Buček - 78. Jan Veselský), Jan Šikula (80. Pavel Bartoněk), Michal Neudecker.

Žďár B: Hajný, Štursa, Nedvěd, Toman, Růžička (74. Havlík), Machatka, Kotík, Jun, Němec, Zábranský (79. Miklík), Malý (70. Bednář).