12. KOLO BUDIŠOV - NÁRAMEČ : FK ŽELEZÁRNY ŠTĚPÁNOV 2:1 (1:0)

10.11.2012 13:30

Vstup do zápasu vyšel lépe domácím. Už ve čtvrté minutě rychle rozehrál Jiří Hort, který v pokutovém území našel Karla Nováčka a ten poslal Budišov do vedení. Poté se hrál bojovný fotbal uprostřed hřiště s minimem šancí. Přesto mohli hosté odpovědět, když se za obranou linii dostal kapitán Vrzal, ale Kučera jej vychytal. Do přestávky mohlo udeřit i na druhé straně, ale Vašíček nezvýšil, a tak hostitelé odcházeli do kabin s nejtěsnějším náskokem.

Do druhého poločasu vstoupili lépe opět domácí. V 56. minutě odcentroval Radek Hort, míč se dostal ke Zbyňkovi Dvořákovi, který prostřelil štěpánovského brankáře Hlavoňka podruhé. Poté hostitelé kontrolovali hru a drželi míč častěji na kopačkách. Štěpánov se dostal ke slovu až šest minut před koncem, kdy po hrubé chybě obrany snižil Haraptso. Víc už lídr soutěže nestihl, a tak si Budišov zasloužené vítězství pohlídal.

Góly: 4. K. Nováček, 56. Z. Dvořák - 84. Andriy Haraptso.

Rozhodčí: Masopust.

ŽK: 1:0.

Štěpánov: Jan Hlavoněk, Lukáš Macinský (6. Pavel Bartoněk), Jiří Kroupa, Jakub Veselský, Václav Sedláček, Volodymyr Kovalchuk, Miloš Vrzal, Andriy Haraptso, Jan Buček, Jan Šikula (65. Vávra), Michal Neudecker (41. Jan Veselský).